Kleur/kledingadvies

Onze ogen zoeken van nature naar een optische balans, de zogeheten gulden snede. Die balans ontstaat als jouw kleding zowel qua kleur en stijl helemaal met jou in harmonie is.

Kleur en kleding hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Ze zijn heel persoonlijk en bovendien een verlengstuk van jezelf.

Ze zeggen iets over jou!

 

Misschien ken je het wel: je probeert een nieuwe kledingcombinatie uit, maar je krijgt niet meteen het WAUW-gevoel. Je bekijkt jezelf in de spiegel en vindt het resultaat niet mooi, maar je kunt niet ontdekken waar het nu precies aan ligt.

 

Door wat je draagt, geef je uitdrukking aan wie je bent. Voel je je onbehaaglijk in je outfit, dan heb je een verkeerde keus gemaakt en draag je niet de kleding die in overeenstemming is met jouw persoonlijkheid. Het is daarom van belang dat jij ontdekt wat  jouw kleur en kledingstijl is.

 

Met een kleur/kledingconsult proberen we goed inzicht te krijgen in alle elementen die van belang zijn om je optimaal te kleden. Het doel is de juiste kleuren in combinatie met kledingvorm en -stijl te vinden die jou niet alleen goed staan, maar die jou ook een goed gevoel geven. Dat bereik je door het creëren van een optische balans. Soms doe je dat door iets te accentueren, soms juist door bepaalde dingen te camoufleren.

 

mail Cadeautip! Verwen iemand eens met een cadeaubon van NauK Fashion