Hoe gaat het in zijn werk

Met de juiste kleur- en kledingkeuze, passend bij jouw persoonlijkheid voel je je goed over jezelf en krijg je meer zelfvertrouwen.

Ik werk met het 78-ColourSystem. Een kleurenanalysesysteem waarmee je met behulp van zes kleurkragen uitgebreide kleurnuances kunt laten zien. Het systeem werkt snel, het is overzichtelijk en het is veelzijdig. Het 78-ColourSystem is bovendien flexibel: het biedt je vele manieren om tot een goede kleurenanalyse te komen.

 

Sommige mensen zijn te typeren door één kleurkenmerk, anderen door twee en weer anderen door drie. Zo kan iemand het kleurkenmerk 'warm' hebben. Een ander is 'warm-diep' en weer een ander is bijvoorbeeld 'warm-diep-gedempt'. Er zijn maar liefst 78 combinatiemogelijkheden.

 

Nadat we aan de hand van de analyse een van de 78 combinatiemogelijkheden hebben vastgesteld, ontvang je jouw persoonlijk kleurenpalet. Dit palet noemen we een Personal Colour Card. Hoe je deze kunt vertalen naar kledingsets laat ik je zien door losse doeken om je hals te draperen in talloze verschillende kleuren, de zogeheten afterdrape.


Je krijgt na afloop jouw Personal Colour Card mee naar huis. Neem deze mee bij de aankoop van je kleding. Ze helpen je te herinneren aan je beste kleuren.

 

Voor een analyse hoef je in principe niets mee te nemen, maar dat mag natuurlijk wel. Voordat je komt, kun je thuis in je kledingkast alvast één of meerdere kledingstukken zoeken, die je tijdens je afspraak meeneemt. Heb je bijvoorbeeld iets gekocht, maar draag je het bij nader inzien toch liever niet? Heb je iets in de kast hangen, maar twijfel je eraan? Breng het dan mee!